English Speaking Practice Day 3

 

open-ended and follow-up questions and answer "favorite destination"

30 questions with English answers, Hindi meanings of the questions, and Hindi translations of the answers. I’ll use Kashmir as the destination.

๐Ÿž️ General Curiosity

1. What is your favorite destination to visit, and why?

Hindi Meaning: เค†เคชเค•ा เคชเคธंเคฆीเคฆा เค˜ूเคฎเคจे เค•ा เคธ्เคฅाเคจ เค•ौเคจ-เคธा เคนै เค”เคฐ เค•्เคฏों?

Answer: My favorite destination is Kashmir because of its beautiful mountains, peaceful lakes, and pleasant weather.
เคนिंเคฆी: เคฎेเคฐा เคชเคธंเคฆीเคฆा เค˜ूเคฎเคจे เค•ा เคธ्เคฅाเคจ เค•เคถ्เคฎीเคฐ เคนै เค•्เคฏोंเค•ि เคตเคนाँ เคธुंเคฆเคฐ เคชเคนाเคก़, เคถांเคค เคीเคฒें เค”เคฐ เคธुเคนाเคตเคจा เคฎौเคธเคฎ เคนै।

2. How did you first hear about this place?

Hindi Meaning: เค†เคชเคจे เคชเคนเคฒी เคฌाเคฐ เค‡เคธ เคœเค—เคน เค•े เคฌाเคฐे เคฎें เค•ैเคธे เคธुเคจा?

Answer: I first heard about Kashmir from my family and from travel videos on the internet.
เคนिंเคฆी: เคฎैंเคจे เคชเคนเคฒी เคฌाเคฐ เค•เคถ्เคฎीเคฐ เค•े เคฌाเคฐे เคฎें เค…เคชเคจे เคชเคฐिเคตाเคฐ เคธे เค”เคฐ เค‡ंเคŸเคฐเคจेเคŸ เคชเคฐ เคฏाเคค्เคฐा เค•े เคตीเคกिเคฏो เคธे เคธुเคจा।

3. What was your first impression when you arrived?

Hindi Meaning: เคœเคฌ เค†เคช เคตเคนाँ เคชเคนुँเคšे เคคो เค†เคชเค•ा เคชเคนเคฒा เคช्เคฐเคญाเคต เค•्เคฏा เคฅा?

Answer: My first impression was that Kashmir was incredibly beautiful and peaceful.
เคนिंเคฆी: เคฎेเคฐा เคชเคนเคฒा เคช्เคฐเคญाเคต เคฏเคน เคฅा เค•ि เค•เคถ्เคฎीเคฐ เคฌเคนुเคค เคนी เคธुंเคฆเคฐ เค”เคฐ เคถांเคค เคœเค—เคน เคนै।

4. What makes this destination special to you personally?

Hindi Meaning: เคฏเคน เคธ्เคฅाเคจ เค†เคชเค•े เคฒिเค เคต्เคฏเค•्เคคिเค—เคค เคฐूเคช เคธे เค–ाเคธ เค•्เคฏों เคนै?

Answer: It is special to me because I feel relaxed and happy whenever I visit Kashmir.
เคนिंเคฆी: เคฏเคน เคฎेเคฐे เคฒिเค เค–ाเคธ เคนै เค•्เคฏोंเค•ि เคœเคฌ เคญी เคฎैं เค•เคถ्เคฎीเคฐ เคœाเคคा เคนूँ, เคฎुเคे เคถांเคคि เค”เคฐ เค–ुเคถी เคฎเคนเคธूเคธ เคนोเคคी เคนै।

5. How often do you visit or plan to visit?

Hindi Meaning: เค†เคช เคตเคนाँ เค•िเคคเคจी เคฌाเคฐ เคœाเคคे เคนैं เคฏा เคœाเคจे เค•ी เคฏोเคœเคจा เคฌเคจाเคคे เคนैं?

Answer: I visit Kashmir occasionally and I would like to visit it again in the future.
เคนिंเคฆी: เคฎैं เค•เคญी-เค•เคญी เค•เคถ्เคฎीเคฐ เคœाเคคा เคนूँ เค”เคฐ เคญเคตिเคท्เคฏ เคฎें เคซिเคฐ เคธे เคตเคนाँ เคœाเคจा เคšाเคนเคคा เคนूँ।

6. What emotions do you feel when you think about this place?

Hindi Meaning: เคœเคฌ เค†เคช เค‡เคธ เคœเค—เคน เค•े เคฌाเคฐे เคฎें เคธोเคšเคคे เคนैं เคคो เค†เคชเค•ो เค•ैเคธा เคฎเคนเคธूเคธ เคนोเคคा เคนै?

Answer: I feel happy, peaceful, excited, and refreshed when I think about Kashmir.
เคนिंเคฆी: เคœเคฌ เคฎैं เค•เคถ्เคฎीเคฐ เค•े เคฌाเคฐे เคฎें เคธोเคšเคคा เคนूँ เคคो เคฎुเคे เค–ुเคถी, เคถांเคคि, เค‰เคค्เคธाเคน เค”เคฐ เคคाเคœเค—ी เคฎเคนเคธूเคธ เคนोเคคी เคนै।

7. How would you describe this destination to someone who has never been there?

Hindi Meaning: เคœो เคต्เคฏเค•्เคคि เค•เคญी เคตเคนाँ เคจเคนीं เค—เคฏा, เค‰เคธे เค†เคช เค‡เคธ เคธ्เคฅाเคจ เค•ा เคตเคฐ्เคฃเคจ เค•ैเคธे เค•เคฐेंเค—े?

Answer: I would describe Kashmir as a beautiful place with snow-covered mountains, green valleys, lakes, and friendly people.
เคนिंเคฆी: เคฎैं เค•เคถ्เคฎीเคฐ เค•ो เคฌเคฐ्เคซ เคธे เคขเค•े เคชเคนाเคก़ों, เคนเคฐी-เคญเคฐी เค˜ाเคŸिเคฏों, เคीเคฒों เค”เคฐ เคฎिเคฒเคจเคธाเคฐ เคฒोเค—ों เคตाเคฒी เคธुंเคฆเคฐ เคœเค—เคน เค•े เคฐूเคช เคฎें เคตเคฐ्เคฃिเคค เค•เคฐूँเค—ा।

8. What is the best memory you have from visiting?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เคœाเคจे เค•ी เค†เคชเค•ी เคธเคฌเคธे เค…เคš्เค›ी เคฏाเคฆ เค•्เคฏा เคนै?

Answer: My best memory is enjoying the beautiful scenery and spending peaceful time with my family.
เคนिंเคฆी: เคฎेเคฐी เคธเคฌเคธे เค…เคš्เค›ी เคฏाเคฆ เคธुंเคฆเคฐ เคฆृเคถ्เคฏों เค•ा เค†เคจंเคฆ เคฒेเคจा เค”เคฐ เค…เคชเคจे เคชเคฐिเคตाเคฐ เค•े เคธाเคฅ เคถांเคค เคธเคฎเคฏ เคฌिเคคाเคจा เคนै।

9. What surprised you most about this destination?

Hindi Meaning: เค‡เคธ เคธ्เคฅाเคจ เคชเคฐ เค†เคชเค•ो เคธเคฌเคธे เคœ्เคฏाเคฆा เค†เคถ्เคšเคฐ्เคฏ เค•िเคธ เคฌाเคค เคธे เคนुเค†?

Answer: I was most surprised by the beauty of the mountains and the clear lakes.
เคนिंเคฆी: เคฎुเคे เคชเคนाเคก़ों เค•ी เคธुंเคฆเคฐเคคा เค”เคฐ เคธाเคซ เคीเคฒों เคจे เคธเคฌเคธे เคœ्เคฏाเคฆा เค†เคถ्เคšเคฐ्เคฏเคšเค•िเคค เค•िเคฏा।

10. If you could sum up the place in three words, what would they be?

Hindi Meaning: เค…เค—เคฐ เค†เคชเค•ो เค‡เคธ เคœเค—เคน เค•ा เคตเคฐ्เคฃเคจ เคคीเคจ เคถเคฌ्เคฆों เคฎें เค•เคฐเคจा เคนो, เคคो เคตे เค•्เคฏा เคนोंเค—े?

Answer: Beautiful, peaceful, and unforgettable.
เคนिंเคฆी: เคธुंเคฆเคฐ, เคถांเคค เค”เคฐ เคฏाเคฆเค—ाเคฐ।


๐ŸŒฟ Nature & Environment

11. What natural features stand out most in this destination?

Hindi Meaning: เค‡เคธ เคธ्เคฅाเคจ เค•ी เค•ौเคจ-เคธी เคช्เคฐाเค•ृเคคिเค• เคตिเคถेเคทเคคाเคँ เคธเคฌเคธे เค…เคงिเค• เค†เค•เคฐ्เคทिเคค เค•เคฐเคคी เคนैं?

Answer: The mountains, valleys, rivers, and lakes stand out the most.
เคนिंเคฆी: เคฏเคนाँ เค•े เคชเคนाเคก़, เค˜ाเคŸिเคฏाँ, เคจเคฆिเคฏाँ เค”เคฐ เคीเคฒें เคธเคฌเคธे เค…เคงिเค• เค†เค•เคฐ्เคทिเคค เค•เคฐเคคी เคนैं।

12. How does the climate affect your experience there?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค•ी เคœเคฒเคตाเคฏु เค†เคชเค•े เค…เคจुเคญเคต เค•ो เค•ैเคธे เคช्เคฐเคญाเคตिเคค เค•เคฐเคคी เคนै?

Answer: The cool and pleasant climate makes my trip comfortable and enjoyable.
เคนिंเคฆी: เค ंเคกी เค”เคฐ เคธुเคนाเคตเคจी เคœเคฒเคตाเคฏु เคฎेเคฐी เคฏाเคค्เคฐा เค•ो เค†เคฐाเคฎเคฆाเคฏเค• เค”เคฐ เค†เคจंเคฆเคฆाเคฏเค• เคฌเคจाเคคी เคนै।

13. What is your favorite season to visit, and why?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เคœाเคจे เค•े เคฒिเค เค†เคชเค•ा เคชเคธंเคฆीเคฆा เคฎौเคธเคฎ เค•ौเคจ-เคธा เคนै เค”เคฐ เค•्เคฏों?

Answer: My favorite season is winter because I enjoy seeing snow-covered mountains and beautiful snowy landscapes.
เคนिंเคฆी: เคฎेเคฐा เคชเคธंเคฆीเคฆा เคฎौเคธเคฎ เคธเคฐ्เคฆी เคนै เค•्เคฏोंเค•ि เคฎुเคे เคฌเคฐ्เคซ เคธे เคขเค•े เคชเคนाเคก़ เค”เคฐ เคธुंเคฆเคฐ เคฌเคฐ्เคซीเคฒे เคฆृเคถ्เคฏ เคฆेเค–เคจा เคชเคธंเคฆ เคนै।

14. How does the landscape inspire you?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค•ा เคช्เคฐाเค•ृเคคिเค• เคฆृเคถ्เคฏ เค†เคชเค•ो เค•ैเคธे เคช्เคฐेเคฐिเคค เค•เคฐเคคा เคนै?

Answer: The beautiful landscape makes me feel creative, calm, and connected with nature.
เคนिंเคฆी: เคตเคนाँ เค•े เคธुंเคฆเคฐ เคช्เคฐाเค•ृเคคिเค• เคฆृเคถ्เคฏ เคฎुเคे เคฐเคšเคจाเคค्เคฎเค•, เคถांเคค เค”เคฐ เคช्เคฐเค•ृเคคि เคธे เคœुเคก़ा เคนुเค† เคฎเคนเคธूเคธ เค•เคฐाเคคे เคนैं।

15. What outdoor activities do you enjoy there?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค†เคช เค•ौเคจ-เค•ौเคจ เคธी เคฌाเคนเคฐी เค—เคคिเคตिเคงिเคฏों เค•ा เค†เคจंเคฆ เคฒेเคคे เคนैं?

Answer: I enjoy sightseeing, boating, walking, photography, and exploring the mountains.
เคนिंเคฆी: เคฎुเคे เคฆเคฐ्เคถเคจीเคฏ เคธ्เคฅเคฒों เค•ी เคฏाเคค्เคฐा, เคจौเค•ा เคตिเคนाเคฐ, เคชैเคฆเคฒ เค˜ूเคฎเคจा, เคซोเคŸोเค—्เคฐाเคซी เค”เคฐ เคชเคนाเคก़ों เค•ी เคธैเคฐ เค•เคฐเคจा เคชเคธंเคฆ เคนै।

16. What wildlife or plants did you notice?

Hindi Meaning: เค†เคชเคจे เคตเคนाँ เค•ौเคจ-เคธे เคตเคจ्เคฏเคœीเคต เคฏा เคชौเคงे เคฆेเค–े?

Answer: I noticed many beautiful trees, colorful flowers, birds, and other local wildlife.
เคนिंเคฆी: เคฎैंเคจे เค•เคˆ เคธुंเคฆเคฐ เคชेเคก़, เคฐंเค—-เคฌिเคฐंเค—े เคซूเคฒ, เคชเค•्เคทी เค”เคฐ เค…เคจ्เคฏ เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคตเคจ्เคฏเคœीเคต เคฆेเค–े।

17. How does the environment compare to your hometown?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค•ा เคตाเคคाเคตเคฐเคฃ เค†เคชเค•े เค—ृเคนเคจเค—เคฐ เค•े เคตाเคคाเคตเคฐเคฃ เคธे เค•ैเคธे เค…เคฒเค— เคนै?

Answer: Kashmir is cooler, greener, and more mountainous than my hometown.
เคนिंเคฆी: เค•เคถ्เคฎीเคฐ เคฎेเคฐे เค—ृเคนเคจเค—เคฐ เค•ी เคคुเคฒเคจा เคฎें เค…เคงिเค• เค ंเคกा, เคนเคฐा-เคญเคฐा เค”เคฐ เคชเคนाเคก़ी เคนै।

18. What sounds of nature do you remember most?

Hindi Meaning: เค†เคชเค•ो เคช्เคฐเค•ृเคคि เค•ी เค•ौเคจ-เคธी เค†เคตाเคœ़ें เคธเคฌเคธे เค…เคงिเค• เคฏाเคฆ เคนैं?

Answer: I remember the sounds of flowing water, birds singing, and gentle winds.
เคนिंเคฆी: เคฎुเคे เคฌเคนเคคे เคชाเคจी, เคชเค•्เคทिเคฏों เค•े เคšเคนเคšเคนाเคจे เค”เคฐ เคงीเคฎी เคนเคตा เค•ी เค†เคตाเคœ़ें เคธเคฌเคธे เคœ्เคฏाเคฆा เคฏाเคฆ เคนैं।

19. How does the air or atmosphere feel there?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค•ी เคนเคตा เคฏा เคตाเคคाเคตเคฐเคฃ เค•ैเคธा เคฎเคนเคธूเคธ เคนोเคคा เคนै?

Answer: The air feels fresh, cool, clean, and relaxing.
เคนिंเคฆी: เคตเคนाँ เค•ी เคนเคตा เคคाเคœ़ी, เค ंเคกी, เคธ्เคตเคš्เค› เค”เคฐ เคธुเค•ूเคจ เคฆेเคจे เคตाเคฒी เคฒเค—เคคी เคนै।

20. What colors do you associate with this destination?

Hindi Meaning: เค†เคช เค‡เคธ เคธ्เคฅाเคจ เค•े เคธाเคฅ เค•ौเคจ-เค•ौเคจ เคธे เคฐंเค— เคœोเคก़เคคे เคนैं?

Answer: I associate Kashmir with green, white, blue, and colorful shades of flowers.
เคนिंเคฆी: เคฎैं เค•เคถ्เคฎीเคฐ เค•ो เคนเคฐे, เคธเคซेเคฆ,, เคจीเคฒे เค”เคฐ เคฐंเค—-เคฌिเคฐंเค—े เคซूเคฒों เค•े เคฐंเค—ों เคธे เคœोเคก़เคคा เคนूँ।


๐Ÿ›️ Culture & People

21. How would you describe the local culture?

Hindi Meaning: เค†เคช เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคธंเคธ्เค•ृเคคि เค•ा เคตเคฐ्เคฃเคจ เค•ैเคธे เค•เคฐेंเค—े?

Answer: The local culture is rich, traditional, welcoming, and closely connected with art and nature.
เคนिंเคฆी: เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคธंเคธ्เค•ृเคคि เคธเคฎृเคฆ्เคง, เคชाเคฐंเคชเคฐिเค•, เคธ्เคตाเค—เคคเคชूเคฐ्เคฃ เค”เคฐ เค•เคฒा เคคเคฅा เคช्เคฐเค•ृเคคि เคธे เค—เคนเคฐाเคˆ เคธे เคœुเคก़ी เคนुเคˆ เคนै।

22. What traditions did you experience there?

Hindi Meaning: เค†เคชเคจे เคตเคนाँ เค•िเคจ เคชเคฐंเคชเคฐाเค“ं เค•ा เค…เคจुเคญเคต เค•िเคฏा?

Answer: I experienced local food, traditional clothing, handicrafts, music, and traditional hospitality.
เคนिंเคฆी: เคฎैंเคจे เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคญोเคœเคจ, เคชाเคฐंเคชเคฐिเค• เค•เคชเคก़े, เคนเคธ्เคคเคถिเคฒ्เคช, เคธंเค—ीเคค เค”เคฐ เคชाเคฐंเคชเคฐिเค• เคฎेเคนเคฎाเคจเคจเคตाเคœ़ी เค•ा เค…เคจुเคญเคต เค•िเคฏा।

23. How did the people make you feel welcome?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค•े เคฒोเค—ों เคจे เค†เคชเค•ो เค•ैเคธे เคธ्เคตाเค—เคค เคฏोเค—्เคฏ เคฎเคนเคธूเคธ เค•เคฐाเคฏा?

Answer: The people were friendly, polite, and helpful, which made me feel welcome.
เคนिंเคฆी: เคตเคนाँ เค•े เคฒोเค— เคฎिเคฒเคจเคธाเคฐ, เคตिเคจเคฎ्เคฐ เค”เคฐ เคฎเคฆเคฆเค—ाเคฐ เคฅे, เคœिเคธเคธे เคฎुเคे เค…เคชเคจाเคชเคจ เคฎเคนเคธूเคธ เคนुเค†।

24. What language(s) did you hear most often?

Hindi Meaning: เค†เคชเคจे เคตเคนाँ เค•ौเคจ-เค•ौเคจ เคธी เคญाเคทाเคँ เคธเคฌเคธे เค…เคงिเค• เคธुเคจीं?

Answer: I heard Kashmiri, Urdu, Hindi, and English in different places.
เคนिंเคฆी: เคฎैंเคจे เค…เคฒเค—-เค…เคฒเค— เคœเค—เคนों เคชเคฐ เค•เคถ्เคฎीเคฐी, เค‰เคฐ्เคฆू, เคนिंเคฆी เค”เคฐ เค…ंเค—्เคฐेเคœ़ी เคญाเคทाเคँ เคธुเคจीं।

25. Did you learn any local phrases or greetings?

Hindi Meaning: เค•्เคฏा เค†เคชเคจे เคตเคนाँ เค•े เค•ोเคˆ เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคตाเค•्เคฏ เคฏा เค…เคญिเคตाเคฆเคจ เคธीเค–े?

Answer: Yes, I learned a few simple local greetings and polite expressions.
เคนिंเคฆी: เคนाँ, เคฎैंเคจे เค•ुเค› เคธเคฐเคฒ เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เค…เคญिเคตाเคฆเคจ เค”เคฐ เคตिเคจเคฎ्เคฐ เคถเคฌ्เคฆ เคธीเค–े।

26. What festivals or events are popular there?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เค•ौเคจ-เคธे เคค्เคฏोเคนाเคฐ เคฏा เค•ाเคฐ्เคฏเค•्เคฐเคฎ เคฒोเค•เคช्เคฐिเคฏ เคนैं?

Answer: Many religious and cultural festivals are celebrated there, along with local fairs and cultural events.
เคนिंเคฆी: เคตเคนाँ เค•เคˆ เคงाเคฐ्เคฎिเค• เค”เคฐ เคธांเคธ्เค•ृเคคिเค• เคค्เคฏोเคนाเคฐों เค•े เคธाเคฅ เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคฎेเคฒे เค”เคฐ เคธांเคธ्เค•ृเคคिเค• เค•ाเคฐ्เคฏเค•्เคฐเคฎ เคฎเคจाเค เคœाเคคे เคนैं।

27. How do locals celebrate daily life?

Hindi Meaning: เคธ्เคฅाเคจीเคฏ เคฒोเค— เค…เคชเคจे เคฆैเคจिเค• เคœीเคตเคจ เค•ा เค†เคจंเคฆ เค•ैเคธे เคฒेเคคे เคนैं?

Answer: People enjoy spending time with family, sharing meals, working together, and participating in community activities.
เคนिंเคฆी: เคฒोเค— เคชเคฐिเคตाเคฐ เค•े เคธाเคฅ เคธเคฎเคฏ เคฌिเคคाเค•เคฐ, เคธाเคฅ เคญोเคœเคจ เค•เคฐเค•े, เคฎिเคฒ-เคœुเคฒเค•เคฐ เค•ाเคฎ เค•เคฐเค•े เค”เคฐ เคธाเคฎुเคฆाเคฏिเค• เค—เคคिเคตिเคงिเคฏों เคฎें เคญाเค— เคฒेเค•เคฐ เคฆैเคจिเค• เคœीเคตเคจ เค•ा เค†เคจंเคฆ เคฒेเคคे เคนैं।

28. What values or customs stood out to you?

Hindi Meaning: เค•ौเคจ-เคธे เคฎूเคฒ्เคฏ เคฏा เคฐीเคคि-เคฐिเคตाเคœ เค†เคชเค•ो เคตिเคถेเคท เคฐूเคช เคธे เคช्เคฐเคญाเคตिเคค เค•เคฐเคคे เคนैं?

Answer: Hospitality, respect for elders, family values, and kindness stood out to me.
เคนिंเคฆी: เคฎेเคนเคฎाเคจเคจเคตाเคœ़ी, เคฌเคก़ों เค•ा เคธเคฎ्เคฎाเคจ, เคชाเคฐिเคตाเคฐिเค• เคฎूเคฒ्เคฏ เค”เคฐ เคฆเคฏाเคฒुเคคा เคจे เคฎुเคे เคตिเคถेเคท เคฐूเคช เคธे เคช्เคฐเคญाเคตिเคค เค•िเคฏा।

29. How do people dress in this destination?

Hindi Meaning: เค‡เคธ เคธ्เคฅाเคจ เคชเคฐ เคฒोเค— เค•िเคธ เคคเคฐเคน เค•े เค•เคชเคก़े เคชเคนเคจเคคे เคนैं?

Answer: People wear both modern clothes and traditional Kashmiri clothing, especially during cultural occasions.
เคนिंเคฆी: เคฒोเค— เค†เคงुเคจिเค• เค•เคชเคก़ों เค•े เคธाเคฅ-เคธाเคฅ เคชाเคฐंเคชเคฐिเค• เค•เคถ्เคฎीเคฐी เค•เคชเคก़े เคญी เคชเคนเคจเคคे เคนैं, เค–ाเคธเค•เคฐ เคธांเคธ्เค•ृเคคिเค• เค…เคตเคธเคฐों เคชเคฐ।

30. What role does religion or spirituality play there?

Hindi Meaning: เคตเคนाँ เคงเคฐ्เคฎ เคฏा เค†เคง्เคฏाเคค्เคฎिเค•เคคा เค•ी เค•्เคฏा เคญूเคฎिเค•ा เคนै?

Answer: Religion and spirituality are important parts of life for many people and can be seen in their traditions, festivals, and places of worship.
เคนिंเคฆी: เคงเคฐ्เคฎ เค”เคฐ เค†เคง्เคฏाเคค्เคฎिเค•เคคा เค•เคˆ เคฒोเค—ों เค•े เคœीเคตเคจ เค•ा เคฎเคนเคค्เคตเคชूเคฐ्เคฃ เคนिเคธ्เคธा เคนैं เค”เคฐ เค‰เคจเค•ी เคชเคฐंเคชเคฐाเค“ं, เคค्เคฏोเคนाเคฐों เค”เคฐ เคชूเคœा เคธ्เคฅเคฒों เคฎें เคฆिเค–ाเคˆ เคฆेเคคी เคนैं।

 

Popular posts from this blog

My Learning Experience at the FEA Branch

Presenting My Partner’s Favorite Teacher

Basic questions and answers about MS Paint and shortcut keys

Introduce my partner's career plan

Daily Uses 100 Sentence

Daily uses English sentences

"Regular verbs and Irregular Verbs with form"

Present Tense

Vacabulary for Improve Speaking English

Basic 20 question and answer about computer